Diensten

Contact

Uw gehele administratie in veilige handen

Uw gehele administratie in veilige handen Administratie de Jong kan uw gehele administratie verzorgen van begin tot eind. Daarnaast helpen we u graag verder met deskundig advies. Niet alleen startende ondernemers, maar ook ondernemers die al langere tijd bezig zijn, hebben er baat bij om op de hoogte te worden gesteld van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Afspraak maken?

Uw dagelijkse administratie

Uw dagelijkse administratie Een bedrijf is gezond en kan groeien als de administratie op orde is. Als u maandelijks uw bonnen en facturen bij ons inlevert, zorgen wij dat uw boekhouding altijd up-to-date is. Afspraak maken?

Loonadministratie

Loonadministratie Het hebben van personeel heeft fiscale en administratieve consequenties. Wat zijn uw plichten als ondernemer en wat verwachten uw werknemers van u? Wij helpen graag om op dit soort vragen antwoord te geven. Afspraak maken?

Aangifte omzetbelasting

Aangifte omzetbelasting Elke maand en/of kwartaal moet u de btw-aangifte verzorgen en jaarlijks moet u aangifte doen van de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Administratie de Jong neemt u graag deze zorg en het werk uit handen. Afspraak maken?

ZZP-administratie

ZZP-administratie Een ZZP'er moet een goede administratie bijhouden waaruit blijkt dat u aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet om als zelfstandige aangemerkt te worden. Al deze regels kunnen voor een zelfstandig ondernemer nogal overweldigend zijn. Administratie de Jong neemt de administratie graag uit handen en heeft een aantrekkelijk tarief voor de ZPP'ers en Starters. Afspraak maken?

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen Een jaarrekening wordt door veel instanties gezien als de ‘jaaropgave of loonstrook’ van uw onderneming. Administratie de Jong stelt al jaren voor haar klanten de jaarrekening vakkundig samen. Of u nu een eenmanszaak heeft of een VOF. Afspraak maken?
email: info@administratiedejong.nl
Mobiel: 06-53755060
Administratiekantoor de Jong
Helderoord 4
1241 ES Kortenhoef